Χρονικός Προγραμματισμός - Ενημέρωση για το Ακαδημαίκό Έτος 2018-19 - Μαθηματικά της Αγοράς και της Παραγωγής

Χρονικός Προγραμματισμός - Ενημέρωση για το Ακαδημαίκό Έτος 2018-19

ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΤΟΥ ΠΜΣ “ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ”

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2018-19

Το Διατμηματικό/Διαπανεπιστημιακό ΠΜΣ “Μαθηματικά της Αγοράς και Παραγωγής” (MSc in Business Mathematics), το οποίο οργανώνεται και λειτουργεί με την συνεργασία του Τμήματος Μαθηματικών και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και του Τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ, έχει εγκριθεί από τη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ και τη Σύγκλητο του ΟΠΑ σύμφωνα με το Ν.4485/2017 και βρίσκεται εν αναμονή της τελικής έγκρισης από το ΥΠΕΘ προκειμένου να αναρτήσει τη Προκήρυξη Υποβολής Αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Η Διοίκηση του Προγράμματος θα ήθελε να ενημερώσει του υποψηφίους που έχουν ήδη υποβάλει την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και όσους σχεδιάζουν να την υποβάλλουν την αίτησή τους αμέσως μόλις αναρτηθεί η Προκήρυξη για το Ακαδ. Έτος 2018-19, ότι ο χρονικός προγραμματισμός της διαδικασίας επιλογής φοιτητών είναι ο ακόλουθος:

  1. Υποβολή αιτήσεων έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.
  2. Συνεντεύξεις επιλογής φοιτητών μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
  3. Οριστικοποίηση του καταλόγου των φοιτητών που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
  4. Εγγραφή των φοιτητών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
  5. Έναρξη μαθημάτων του Προγράμματος στα μέσα Οκτωβρίου.

Καλούνται οι υποψήφιοι, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στα Μαθηματικά της Αγοράς και Παραγωγής, να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας (postgrad@aueb.gr) συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο http://map.aueb.gr/ μαζί με ένα βιογραφικό σημείωμα κι ένα αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας των προπτυχιακών τους σπουδών.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων θα ξεκινήσει αμέσως μετά την τελική έγκριση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος από το ΥΠΕΘ, ακολουθώντας σειρά προτεραιότητας.

Η τελευταία προθεσμία για την ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018. Σημειώνεται ότι η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης δε δεσμεύει τον φοιτητή για την παρακολούθηση του Προγράμματος, αλλά τον εντάσσει σε λίστα ηλεκτρονικών ενημερώσεων, σχετικά με το Πρόγραμμα.