ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Business Mathematics στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό: Δεξιότητες και Ευκαιρίες" - Μαθηματικά της Αγοράς και της Παραγωγής

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Business Mathematics στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό: Δεξιότητες και Ευκαιρίες"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μαθηματικά της Αγοράς και της Παραγωγής» σας προσκαλεί την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στην ημερίδα με τίτλο 

«Business Mathematics στον ψηφιακό μετασχηματισμό: Δεξιότητες και Ευκαιρίες».

 Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με το ρόλο των Χρηματοοικονομικών, της Στατιστικής, της Επιχειρησιακής Έρευνας και της Επιχειρηματικής Αναλυτικής στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, τις δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξουν για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για επιστήμονες με ισχυρό αναλυτικό υπόβαθρο. Θα συμμετάσχουν ομιλητές από διάφορους κλάδους για να παρουσιάσουν τις απόψεις τους με βάση την προσωπική και επαγγελματική τους εμπειρία.

Συμμετέχουν, παρουσιάζουν και σχολιάζουν οι Δρ. Βασίλης Νικολόπουλος, Head of Applied Research & Development, DeepTech Innovation,Transformation @ Energy Unit (Protergia) of MYTILINEOS, Γεωργία Προκοπάκη, Senior Manager, Analytics Center of Excellence @National Bank of Greece, ΔρΑντώνιος Σανγβινάτσος, SeniorManager @ErnstandYoung, Greece,και η Ευαγγελία Καραγκιόζη,(απόφοιτη του ΠΜΣ στα Μαθηματικά της Αγοράς και Παραγωγής, σειρά 2013-14) OperationsSupportSpecialist @Citibank. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Διευθυντής του Προγράμματος, Αν. Καθ. κ. Παρασκευάς Βασσάλος.  

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κωστής Παλαμάς», Ακαδημίας 48 και Σίνα.

Λόγω των μέτρων έναντι του COVID-19, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα από τα εξής: πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο ή αρνητικό rapid-test των τελευταίων 48 ωρών πριν την εκδήλωση. Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, κ.λπ.).

Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ που αφορά στα μέτρα προστασίας για τον κορονοιό, η είσοδος στο  Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κωστής Παλαμάς», επιτρέπεται μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά  το τελευταίο εξάμηνο.

Παρακαλώ όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας στην Ημερίδα στο email της Γραμματείας : postgrad@aueb.gr καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.